Változik jövőre az Invitel InnoMax Díj

Az Invitel minden évben igyekezett megújítani az InnoMax Díjat, új színt adni a pályázatnak és ez a jövő évben is így lesz.

innomax

 

Az InnoMax díjak mellé minden kategóriában egymillió forint értékű média-megjelenést is felajánl az Invitel a nyertes vállalatok számára.

A fiatal fejlesztőknek szóló InnoApps Díjon 30 éves korig megnyitják az utat azok számára is, akik már elhagyták az iskolapadot, vagy nem vesznek részt iskolarendszerű képzésben.

Talán a legnagyobb változás, hogy egy új kategóriával, a non-profit szervezetek (önkormányzatok, iskolák, intézmények, egyesületek, alapítványok stb.) számára alapított kategóriával is bővül az InnoMax Díj. E szervezetek számára sokszor csak egy igazán kevés segítség hiányzik, hogy egy-egy jó és hasznos ötletet megvalósítsanak. Az Invitel ehhez nyújt támogatást, nem pénz, hanem szolgáltatás és know-how formájában.

A 2014-es InnoMax és InnoApps Díjakra jövő év januárjától lehet majd pályázni. A jelentkezéssel kapcsolatos információk és részletek hamarosan elérhetők a vállalat InnoMax-ról szóló weboldalán.

Forrás: IP

Leave a Comment