Újabb Sharp TV-modellek a boltokban

A Sharp új, LD145V szériás modelljei azoknak készültek, akik a nappalijukban található nagyképernyős televíziójuk mellé szeretnének egy másik készüléket is otthonukba.

Sharp_LD145V_foto

 

Méretükből adódóan ezek a készülékek ideálisak a hálószobába, a konyhába, vagy akár az irodába.

Az LD145V modellek közvetlen LED-es háttérvilágítással és számos hasznos funkcióval rendelkeznek, többek között zene-, fotó- és DivX HD videólejátszóval, valamint DVB-T/C digitális tunerrel. A televíziókon két HDMI- és egy SCART bemenet, valamint CI+ kártyahely is található. A készülékek 32 és 39 colos méretben kaphatók.

A Sharp LD145V szériás készülékei rendelkeznek USB Time Shift/ PVR funkcióval, amely lehetővé teszi, hogy a néző megállíthassa, vagy visszatekerhesse az aktuális műsort, például amikor ki szeretne menni a szobából. Emellett akár rögzítheti is kedvenc műsorait egy külső meghajtóra vagy USB pendrive-ra. Egyszerre két műsort is felvehet, párhuzamosan a földi DVB-T és a kábeles DVB-C tuneren keresztül.

A Sharp LD145V készülékek ötvözik a kiváló képminőséget a klasszikus kialakítással, így minden szobabelsőhöz jól illeszkednek.

Forrás: IP

Leave a Comment