Új Sharp AQUOS 3D LED tévék jönnek Magyarországra is

Idén nyáron két új TV-családdal jelentkezik a Sharp. Az új televíziók kiváló képminőséget, számos csatlakoztatási lehetőséget és kiemelkedő energiahatékonyságot nyújtanak – mindezt elegáns, új dizájnnal ötvözve.

 sharp_LC39LE750V_foto

 

A 2013-as televíziókínálat bővítésével a Sharp a „Super Size TV” stratégiát követi, olyan új technológiák bemutatásával, amelyeket kifejezetten a nagyképernyős LED televíziókhoz fejlesztett ki.

‪A Sharp tovább erősíti piacvezető pozícióját az 50 colosnál nagyobb televíziók kategóriájában az AQUOS 3D LED TV termékvonal két új tagjának, a 39, 50 és 60 colos képátlóval rendelkező LE750 és LE650 készülékeknek a bemutatásával. A 39”-es modellt elsősorban azoknak a vásárlóknak ajánlja a gyártó, akik egyelőre nem szeretnének nagyképernyős készüléket, vagy második, esetleg harmadik televízióra van szükségük otthonukban a háló- vagy dolgozószobába, a konyhába, vagy bármely más helyiségbe.

A Sharp új modelljei full HD felbontással és Active Motion 200 háttérvilágítási technológiával rendelkeznek, ami kiváló képminőséget garantál. Az LE750 és az LE650 LCD TV-k él-LED háttérvilágításúak és 3D-s képeket is képesek megjeleníteni. A televíziók számos praktikus funkcióval rendelkeznek, így például WiFi-s internet kapcsolattal, média streaminggel mobil eszközökről (júliustól), illetve AQUOS Net szolgáltatás böngészővel és kétmagos processzorral. A legnagyobb képernyőkön elérhető legjobb képminőség érdekében a 60”-os LE650 és LE750 TV modellek a legújabb, nagyobb fényerőt segítő X-Gen panellel és a szintén saját fejlesztésű UV2A technológiával rendelkeznek, így a nagyképernyőn megjelenített képek a fényerő, a kontraszt és a színmélység szempontjából is kiváló minőségűek.

‪A Sharp televíziók számos további funkcióval rendelkeznek, például DLNA hálózatot vagy USB pendrive-ot használó médialejátszóval, illetve PVR műsorrögzítési funkcióval, amely lehetővé teszi a műsorok “élő megállítását” (Time Shift+) egy USB pendrive segítségével. Mindez egyszerű beállítást és hozzáférést biztosít a felvett adatokhoz. További hasznos funkció a HbbTV, azaz hibrid digitális TV, amely igazi interaktív házi szórakoztató központtá változtatja a készülékeket. Kifejezetten az idei nyárhoz kapcsolódó újdonság, hogy az új Sharp AQUOS 3D-s LED TV modellekhez billentyűzetet és egeret is lehet csatlakoztatni. Emellett júniustól már egy speciális okostelefon alkalmazás segítségével is vezérelhetik a nézők a TV-készüléküket.

‪Mindkét készülékcsalád formaterve elegáns és modern, a képernyő körüli keskeny keret valódi könnyedséget kölcsönöz a készüléknek. Az‪ LE750 modellt ezüstszínű burkolattal, míg a LE650 készüléket fekete borítással látta el a gyártó. Az előbbi készüléket emellett egy modern alumínium talp is kiegészíti, mely egy teljesen új megoldás a Sharptól.

Az LE650 és az LE750 készülékek rendelkeznek a digitális földfelszíni televíziózáshoz szükséges DVB-T tunerrel.

Forrás: IP

Leave a Comment