Új professzionális monitorok a Sharptól

A Sharp három új modellel bővítette professzionális monitor kínálatát. A rendkívül vékony, nagy fényerővel és alacsony fogyasztással rendelkező monitorok ideális megoldást jelentenek üzletekben, bevásárlóközpontokban és irodákban, de akár olyan közterületeken is, mint például repülőterek és vasútállomások.

PN-U553_airport1

A PN-U sorozat új készülékeinek, a PN – U553 (55″), a PN-U473 (47″) és a PN-U423 (42″) bemutatásával a Sharp vezető pozíciót ért el a 32”-estől 90”-es képátlóig terjedő professzionális monitorok piacán. „A Sharp új modellekkel kiegészült kínálatának tagjai megbízhatóak, energiatakarékosak, kiváló fényerővel, hatékony LED-es háttérvilágítással, elegáns kialakítással és csendes 24/7 üzemmóddal rendelkeznek” – mondta Szabó Zsolt, a Sharp Electronics magyarországi ügyvezető igazgatója.

Magas fényerő

A PN-U sorozat valamennyi monitorját nagy fényerő jellemzi – 700 cd/m² az 55″-ös és 47″-es modelleket, valamint 500 cd/m² a 42″-es modellt. Ezen felül kiemelkedő FullHD képminőségük révén ideális megoldást jelentenek képek és információk megjelenítéséhez olyan zárt, illetve részben nyilvános helyeken, mint például bevásárlóközpontok, pályaudvarok és repülőterek, ahol a környezeti fény jellemzően nagyon erős.

Vékony dizájn

Vékony kialakításuknak (55- 57 mm vastagok legkeskenyebb pontjukon) és kis súlyuknak köszönhetően a monitorok vízszintesen vagy függőlegesen is egyszerűen a falra szerelhetőek még nagyon szűk térben is. Telepítésüket megkönnyíti az infravörös távirányító, valamint az egyszerűen használható, a képernyőn elérhető menü.

24/7 működés

A PN-U monitorok él-LED háttérvilágítással rendelkeznek, így rendkívül alacsony fogyasztás is jellemzi őket, valamint nagyon tartósak; akár 24/7 üzemmódban is használhatóak.

Vezérlés és csatlakozók

A monitorok hálózaton keresztül vagy az RS232 interfész használatával vezérelhetők. A csatlakozók széles kínálata (például DisplayPort, HDMI és DVI-D port) biztosítja a sokoldalúságot. Az analóg videojel bemenet és a lineáris audio kimenet biztosítja a készülékek kompatibilitást a régebbi rendszerekkel is. A DVI-D interfész lehetővé teszi, hogy akár 5 kijelzőt is egy egyszerű láncba kössünk, így ugyanazt a képet jeleníthetjük meg az összes csatlakoztatott képernyőn.

Forrás: IP

Leave a Comment