Tökéletes társ a kalandokban: itt a vízálló GALAXY S4 Active

A Samsung Electronics bemutatta a GALAXY S4 Active-ot, amelyet azon felhasználók számára terveztek, akik környezetük aktív felfedezése közben is szeretnének kapcsolatban maradni a világgal.

GALAXY S4 Active

 

A dinamikus életstílus igényeihez igazodva a GALAXY S4 Active-ot úgy alakították ki, hogy a felhasználók a természet felfedezése és az ott gyűjtött tapasztalatszerzés közben is kapcsolatban maradhassanak ismerőseikkel.

A GALAXY S4 Active minősített por- és vízállóságának (IP67) köszönhetően többé nem kell otthon hagyni a készüléket, ha hosszabb időt töltünk a strandon, vagy porosabb környezetbe megyünk kirándulni. A tökéletesen szigetelt kialakítás távol tartja a port, és véd a víz okozta károsodástól 1 méteres vízmélységig, akár 30 perces időtartamra is. A GALAXY S4 Active vízálló fejhallgató csatlakozása révén kalandokkal teli helyzetekben is ugyanúgy használhatjuk a fejhallgatónkat, mint ahogy azt normál körülmények között tennénk. Miközben a vadvízi túra minden pillanatát rögzítjük, vagy nagyszerű víz alatti képeket készítünk az úszómedencében, a készülék egyedi konstrukciója lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy olyan lenyűgöző pillanatokat is megörökítsen, amelyre korábban nem volt lehetőség hagyományos okostelefon használatával.

Az aktív életmódhoz nagyon sok energiára van szükség, a GALAXY S4 Active pedig hosszan tartó, igen intenzív felhasználói élményt kínál. Az 1,9 GHz-es négymagos processzor és a 2600mAh kapacitású akkumulátor révén a GALAXY S4 Active a legmegerőltetőbb feladatokkal is könnyedén és nagy pontossággal küzd meg. A készülék gyönyörű 5,0”-os full HD TFT LCD kijelzője (443 PPI) lenyűgöző színeinek és elképesztő felbontásának köszönhetően a szem akkor sem fárad el, ha hosszan játszunk a legújabb játékokkal, vagy órákon át videókat nézegetünk. A „Glove Touch” funkcióval pedig a hideg időjárás sem jelent hátrányt, mivel a kijelzőt kesztyűn keresztül is tökéletesen lehet kezelni.

A 8 megapixeles hátoldali kamerával a felhasználók út közben is könnyedén megoszthatják színes élményeiket. A GALAXY S4 Active „Aqua Mode” elnevezésű egyedi kamera funkciója még jobb minőséget és tiszta képet biztosít a víz alatti képek és videók készítéséhez. A készülék oldalán található hangerő-szabályozó gomb kamera funkciógombként is használható, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy könnyen és gyorsan megnyithassák a kamera alkalmazást, s így a fénykép vagy a video a kellő pillanatban készülhessen el. Továbbá, a hangerő-szabályozó gomb hosszabb ideig tartó megnyomásával a kamera hatékony LED lámpává alakítható át, ezzel is támogatva a rossz fényviszonyok között, illetve az éjszaka folytatott tevékenységeket.

A „Samsung Smart Pause” lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a szemmozgásuk révén irányítsák a képernyőt. Ez azt jelenti, hogy filmnézés közben a video lejátszás leáll, ha levesszük a szemünket a készülékről, és újraindul, ha ismét a filmre összpontosítunk, ezzel pedig készenléti időt takarít meg számunkra, és nem kell időt pazarolnunk a film visszatekerésével.

Forrás: IP

Leave a Comment