Tizennégy magyar cég a hannoveri CeBIT-en

Tizennégy magyar cég mutatkozik be Hannoverben a hétfőn megnyíló CeBIT információtechnológiai kiállításon a Nemzeti Külgazdasági Hivatal segítségével (HITA) – közölte a HITA az MTI-vel.

cebit

 

A CeBIT a világ egyik legnagyobb nemzetközi informatikai szakvására, Európában pedig a legnagyobb, amelyen tavaly több mint 4 ezer kiállító és 285 ezer szakmai látogató vett részt a világ 120 országából.

A közlemény szerint március 10. és 14. között a HITA egy 74 négyzetméteres standon lehetőséget ad 14 magyar cégnek a nemzetközi bemutatkozásra, így egyebek között a Comfort-Solution Kft., a Dolphio Consulting Kft., a HUMANsoft Kft., az Inepex Kft., az Inventure Autóelektronikai Kutató és Fejlesztő Kft., a JobCTRL Kft., a KÜRT Zrt., a Loxon Solutions Zrt., a MOHAnet Mobilsystems Zrt., a Netlife Consulting, az ORION, a Precognox Kft., a Számlaközpont Zrt., és az Xdroid Kft.

A kiállítás ideje alatt valósul meg a Future Match elnevezésű üzletember találkozó is, a világ legnagyobb vállalkozásfejlesztési hálózata, az Enterprise Europe Network hálózat szervezésében. Az esemény kiváló alkalmat biztosít az információs és kommunikációs technológiai (IKT) területen tevékenykedő vállalkozásoknak új üzleti lehetőségek, partnerek vagy k+f kapcsolatok felkutatásában.

A 2013-es Future Match-en 33 országból 370-en vettek részt és 1250 tárgyalást bonyolítottak le; idén 13 magyar cég képviselője regisztrált a szektor legjelentősebb kiállítása alatt megrendezendő programra.

Forrás: MTI

Leave a Comment