Ötletfejlesztési programot indít a Kitchen Budapest

kitchen budapest

A Kitchen Budapest ismét meghirdeti a fiatal tehetségeket és innovatív projektjeiket felkaroló ötletfejlesztési programját. A Talent programba vállalkozó szellemű csapatok jelentkezését várják november 23-ig.

A Kitchen Budapest (KIBU) 2007-es megalakulása óta egy olyan nemzetközileg is elismert innovációs labor, amely a hazai kreatív projektek indulását támogatja. A KIBU célja, hogy az ötletre épített értékből és tartalomból hosszútávon is sikeres projekteket hozzanak létre, amelyek nem csak elméleti síkon működnek, hanem piaci környezetben is megállják a helyüket. A Startup program mellett a korábbi fázisú ötletek számára indított Talent programban félévente olyan tehetséges fiatalokból álló, 3-5 fős csapatok jelentkezését várják, akik készen állnak próbára tenni saját ötletüket, tudásukat, és elég motiváltak ahhoz, hogy megszerezzék a megvalósításhoz szükséges készségeket és tapasztalatokat.

A kiválasztott projektek számára a KIBU hat hónapon keresztül pénzügyi támogatást, inspiráló munkateret, tudást és kapcsolati tőkét biztosít. Továbbá a bejutó csapatok a projekt jellegének megfelelő szakmai mentorálást is kapnak a KIBU csapatának közreműködésével.

A Talent programba szánt ötleteket a KIBU honlapján található jelentkezési íven keresztül lehet beküldeni. A három körös kiválasztási folyamatot követően 2016. január 4-én kezdődik a közös munka.

Leave a Comment