Nagyon sok funkció egy igazán kis készülékben

A Sharp új, kompakt irodai eszközei a kisvállalkozások, valamint a közepes és nagyvállalatok dolgozóinak is megkönnyítik majd munkáját.

Sharp_MFP

 

A többfunkciós “3 az 1-ben” és “4 az 1-ben” készülékek kiváló sebességgel, számos funkcióval és nagyon alacsony oldalankénti nyomtatási költséggel büszkélkedhetnek. Ezen felül a Sharp készülékek igen tartósak is.

A Sharp új multifunkciós nyomtatósorozatának készülékei a kis méretet számos olyan funkcióval egyesítik, melyekre azoknak a vállalkozásoknak van igazán szüksége, melyek nem tudnak helyet biztosítani nagy másolóknak, nyomtatóknak és faxoknak.
Szabó Zsolt, a Sharp Electronics magyarországi képviseletének ügyvezető igazgatója elmondta: “Meglévő és új ügyfeleink kerestek meg minket egy olyan kompaktabb multifunkciós nyomtató iránti igénnyel, amely képes nyomtatni, színesben szkennelni és faxolni. Annak érdekében, hogy megfeleljünk az igényeknek, megalkottuk az új termékvonalat: széles A3-as készülék kínálatunkat hatékony multifunkciós A4-es modellekkel bővítettük.”

Az MX-C300 és az MX-C250 modellek “3 az 1-ben” készülékek nyomtatás, másolás és szkennelés funkcióval, míg a “4 az 1-ben” modellek, az MX-C300WE és az MX-C250FE gyorsabbak, és a dokumentumok jobb minőségű továbbítására képes „Super G3” fax funkcióval is rendelkeznek. A Sharp új sorozatának készülékein programozható gombokkal ellátott felhasználóbarát 5 soros LCD kijelző és előlapi USB port található. Ezek a megoldások teszik a pendrive-ra szkennelést és a közvetlen nyomtatást igazán egyszerűvé és gyorssá.

Az új MFP-k kis mérete lehetővé tette a Sharp számára, hogy 800 lapra növelje az alapkiépítésben elérhető papírtálca kapacitását, anélkül, hogy további értékes irodai helyet foglalna el a készülék. Amellett, hogy az MFP-k helytakarékosak, a biztonság kérdését is figyelembe vették kialakításuk során – az irodák jellemzően olyan helyek, ahol sok ember férhet hozzá a különböző dokumentumokhoz. Öt számjegyű személyes kódokkal és az adatokat tikosító, valamint biztonságos hozzáférést nyújtó „IPsec” technológiával látták el az MFP-ket.

Ezen felül az MX-C300WE változat WLAN funkcióval is rendelkezik, azaz csatlakoztatható vezeték nélküli hálózatokhoz is. Továbbá a készülék rendelkezik egy egyedi hozzáférési ponttal is, így lehetséges a közvetlen nyomtatás és szkennelés olyan mobil eszközökről is, amelyek nem kapcsolódnak a vállalati hálózathoz.

A Sharp által kínált A4-es készülékek új sorozata ideális megoldást jelent az olyan magánszemélyek és cégek számára, akiknek fontosak a fenntartható megoldások. Mindegyik készülék megfelel a szigorú Energy Star előírásoknak. A nyomtatókat rövid bemelegedési idő, alacsony energiafogyasztás, speciális festék-takarékos üzemmód és automatikus kikapcsolási mód jellemzi.

Fő műszaki jellemzők:

 • Energy Star tanúsítvány
 • 512 MB ​​RAM
 • Csúcsminőségű színes nyomtatás 600 x 600 dpi felbontásban
 • Vezeték nélküli hálózati csatlakozás (MX-C250FE és MX- C300WE modellek)
 • Színes és fekete-fehér szkennelés 600 x 600 dpi felbontásban
 • Maximális nyomtatási sebesség: 30 oldal/perc (MX- C300WE) és 25 oldal/perc (MX- C250FE) színes és fekete-fehér módban
 • Alacsony energiafogyasztás és rövidebb, legfeljebb 29 másodperces felfűtési idő
 • Energiatakarékos Sleep mód
 • USB port a felhasználóknak
 • 50 lapos kétoldalas lapadagoló (RSPF)
 • Automatikus kétoldalas nyomtatás alapkiépítésben

Forrás: IP

Leave a Comment