Moziklubot indít a Telekom

A Magyar Telekom a hazai piacon elsőként fix havidíjas filmcsomagot kínál az Interaktív TV szolgáltatás előfizetőinek.

TV

 

A hagyományos filmkölcsönzési modellel szakító MoziKlubban a „klubtagok” a Videotéka meghatározott és folyamatosan frissülő filmjei közül kölcsönözhetnek.

A filmrajongók számára kialakított ajánlat segítségével körülbelül egy mozijegy áráért korlátlan alkalommal lehet a MoziKlubban található alkotások között válogatni: tetszés szerint bele lehet „kóstolni” azokba, és ha valaki éppen másra vágyik, azonnal, pár gombnyomással elindítható egy új film a tévé képernyőjén.

A MoziKlubban kezdetben 60 film található, a választék a tervek szerint folyamatosan bővül: a második hónaptól például már nagysikerű tévés filmsorozatok is helyet kapnak a kínálatban (mint például a Lost, a Bosszú, az Egyszer volt hol nem volt, vagy a Grace Klinika). A csomagban már most többek között olyan filmek elérhetők, mint az Alkonyat trilógia, A boldogság nem jár egyedül, a Borotvaélen, az Elrabolva 2., a Made in Hungária filmek.

A jelenleg az Interaktív TV Videotékáján keresztül érhető szolgáltatás tervek szerint a jövő év során más platformokon, PC-, laptop-, tablet- és okostelefon-képernyőn, OTT környezetben is elérhető lesz nemcsak a Telekom előfizetői számára.

Forrás: IP

Leave a Comment