Megjelent az új Panasonic LUMIX GM1

A Panasonic ma bemutatott új, zsebben is elférő, csúcs minőségű fényképezőgépe, a LUMIX GM1, lehetővé teszi, hogy felhasználója a fotóin keresztül megmutassa, miben különbözik másoktól.

lumix gm1

 

A LUMIX G termékcsalád jelenleg legkisebb cserélhető objektíves gépében tökéletes egyensúlyban egyesül a hordozhatóság, a teljesítmény és a stílus az egyedülálló képminőséggel.

A LUMIX GM1 képes artisztikus módon megragadni az adott tárgyat, például egy nagyváros hangulatát úgy, hogy közben alkotója saját személyiségét és stílusát is kifejezheti a továbbra is tűéles és pontosan fókuszált képen keresztül. A készülékben 16 megapixeles szenzor van, amelyet a Panasonic új Venus Engine képfeldolgozó motorja hajt meg, és kivételesen részletgazdag képet biztosít még gyenge fényviszonyok mellett is. Mi több, a LUMIX GM1-gyel egy gombnyomásra készíthetők full HD minőségű (1080p) videofelvételek is.

A LUMIX GM1 jelenleg a legkisebb és legelegánsabb megjelenésű LUMIX G fényképezőgép a piacon. A forradalmian új design lehetővé tette, hogy a Panasonic a legújabb képalkotó technológiát építse be a kompakt készülékbe. A LUMIX GM1 azonban nemcsak elegáns megjelenésű, hanem könnyen használható is, hiszen tökéletesen kézbe simul és gyakorlatilag bármikor és bárhol használható.

A borítás mögött megbúvó csúcstechnika mellé kifinomult, klasszikus forma társul szálcsiszolt fém és aluminium borítással.

A LUMIX GM1 ideális választás a tökéletességre törekvők és a lelkes amatőrök számára egyaránt. A hozzáértők használhatják a számtalan manuális beállítási lehetőséget, míg azok, akik csak az exponáló gombot szeretnék elsütni, igénybe vehetik az intelligens automata módot számtalan kreatív funkcióval kiegészítve.

A három hüvelykes érintőképernyőn egyszerű megkomponálni a felvételt, beállítani a fókuszt, és egy érintéssel akár a kioldó is működésbe hozható. A LUMIX GM1 intelligens automata módban gyorsan használható, amely nem megy a képminőség rovására.

22 kreatív filter segít abban, hogy a felhasználó a saját ízlésének leginkább megfelelő képet készíthesse el. Saját Time Lapse Shot vagy Stop-motion Animáció is készíthető, amelyekkel a videó készítője még jobban kifejezheti önmagát.

A csendes üzemmódot választva a gép exponálás közben teljesen hangtalan marad, így akár komolyzenei koncertek közben vagy kiállításokon is fényképezhetünk anélkül, hogy a többi embert zavarnánk a „kattogtatással”.

A WiFi kapcsolat segítségével a LUMIX GM1 könnyedén csatlakozhat okos telefonhoz vagy tablethez. Így például bárki egyszerűen megoszthatja, hogyan indul el egy buliba, vagy feltöltheti az legújabb tájképeit az online tárhelyre. LUMIX GM1 készülékkel a kézben posztolhatja a képeit és videóit a közösségi oldalakon mihelyt elkészültek.

Az Android és iOS operációs rendszereken futó, ingyenesen letölthető Panasonic Image App alkalmazás segítségével az okostelefont vagy tabletet távirányítóként használva a fényképezőgéptől eltávolodva is lehet működtetni.

A LUMIX GM1-et úgy alkották meg, hogy mindig készen álljon a pillanat megörökítésére. A fényképezőgép „fénysebességű” Light Speed autofókusszal rendelkezik, melynek köszönhetően még gyorsan mozgó téma esetén is a megfelelő helyre fókuszált képek készíthetők. A leggyengébb fényviszonyok közötti fényképezés támogatására hivatott low-light AF funkcióval pedig igazán sötétben is lehet fotózni, mikor már csak a csillagok vagy távoli utcalámpák nyújtanak minimális világosságot.

Fedezze fel a LUMIX G sorozat teljes objektívparkját az új LUMIX G alkalmazás segítségével, amely letölthető iPad-re az iTunes App Store-ból. Az alkalmazás segítségével felfedezheti a Panasonic LUMIX G Micro System fényképezőgépek világát.

A Lumix GM1 várhatóan december elején érkezik meg a boltokba.

Forrás: IP

Leave a Comment