Már kapható az iPad Air a Telekomnál

A Telekom november 1-jén megkezdte az iPad Air értékesítését Magyarországon, amit még novemberben a Retina kijelzős iPad mini piaci bevezetése követ.

ipad air

 

A Telekom az új iPadeket számos vonzó mobilinternet-csomaggal együtt kínálja előfizetőinek, amelyekkel akár a szupergyors 4G/LTE hálózatához is csatlakozhatnak. A későbbiekben az új iPadek otthoni internet-csomaggal is elérhetők lesznek.

Az iPad Air káprázatos, 9,7 collos Retina kijelzővel érkezik, vékonyabb és könnyebb kivitelben. A precíz tervezés eredményeként súlya csupán 450 gramm, az iPad Air 20 százalékkal vékonyabb és 28 százalékkal könnyebb, mint a negyedik generációs iPad. Az iPad Air kijelzőjének pereme jóval vékonyabb, így a tartalom még jobban élvezhető és gazdagabb élményt kínál.

A Retina kijelzővel rendelkező iPad mini az iPad Air 9,7 collos kijelzőjének összes pixelét megjeleníti a saját 7,9 collos kijelzőjén, tűéles képélményt nyújt, miközben elképesztően vékony és könnyű. Az új iPadekben a nagy teljesítményű és hatékony energia-felhasználású, az Apple által tervezett, 64 bit-es desktop-kategóriás architektúrával készült A7 chip működik, kivételesen gyors mobilinternet-használatot és beépített WiFi képességet kínálva, valamint továbbfejlesztett 4G/LTE mobil kapcsolódási lehetőséget. Az újratervezett iOS 7 operációs rendszer pedig több száz új funkciót kínál a felhasználóknak.

Forrás: IP

Leave a Comment