Már itthon is kapható a Samsung GALAXY S 4

Már Magyarországon is kapható a GALAXY S 4.

A Samsung Galaxy S 4
A Samsung Galaxy S 4

 

 

A Samsung csúcskészüléke az összes hazai mobilszolgáltatónál és számos kártyafüggetlen értékesítési ponton – többek között az Allee Bevásárlóközpontban található Samsung Experience Store-ban is – elérhető fátyol fekete és zúzmara fehér színben.

A Samsung GALAXY S 4 tervezői egy olyan okostelefont akartak létrehozni, amely azokon a területeken a legerősebb, amiket a tulajdonosai a legtöbbre értékelnek: ismeri az emberi kapcsolatok fontosságát, megkönnyíti a barátokkal és a családtagokkal való kapcsolatteremtést, egyszerűbbé és gondtalanabbá teszi a mindennapokat, valamint új élmények szerzéséhez járul hozzá.

A GALAXY S4 Full HD Super AMOLED technológiája 5 hüvelykes és 441 ppi képpont-sűrűségű kijelzővel párosul. A készülék igazán strapabíró, hiszen a Corning új Gorilla® Glass 3 kijelzőjével szerelték fel.

A 13 megapixeles hátlapi kamerával felszerelt GALAXY S 4 „Dual Camera” képessége révén az előlapi és a hátlapi kamera egyszerre tud fotózni, az elkészült felvételek pedig egyszerűen, így a végeredmény magában foglalja a témát és a környezetét is.

A Samsung a GALAXY S 4 fejlesztése során kiemelt hangsúlyt helyeztek az emberi kapcsolatok kezelésére. A „Group Play” lehetővé teszi, hogy a felhasználók közvetlenül, Wi-Fi hozzáférési pont igénybe vétele nélkül összekapcsolódjanak a közelükben levők telefonjaival azért, hogy megosszanak vagy közösen hozzanak létre tartalmakat, illetve játsszanak egymással.

Forrás: IP

Leave a Comment