Májustól itthon is kapható a Samsung Galaxy Note 8.0

A Samsung bemutatta legújabb, 8 hüvelykes táblagépét, a Galaxy Note 8.0-t: a dél-koreai gyártó a multimédia mellett a multitaskingra helyezte a hangsúlyt.

GALAXY Note 8_s

 

 

A Galaxy Note 8.0 tulajdonságai között szerepelnek a videó- és hanghívások, a megújult S Pen funkciók, vagy a nagytestvér Note 10.1-ben is elérhető multi-ablak mód, melynek révén a felhasználók két dolgot is végezhetnek egyszerre a készüléken, a Pop Up Video-nak köszönhetően pedig akár chatelés közben is tovább nézhetik a megkezdett videotartalmat. A Reading mode e-könyv-olvasóvá varázsolja a készüléket az e-könyvek olvasására optimalizált, szem- és akkumulátor-kímélő beállításokkal. A Samsung Galaxy Note 8.0 képes a kézírást szöveggé konvertálni, továbbá felismeri a bonyolult, kézzel írt képleteket, alakzatokat.

A Samsung Galaxy táblagépek közül elsőként a Note 8.0-n debütálnak előretelepítve olyan alkalmazások, mint a Flipboard személyre szabható, közösségi magazin, az Awesome Note integrált alkalmazás jegyzeteléshez, a Chat-On, vagy a Smart Remote, amellyel a Galaxy Note 8.0 univerzális távirányítóvá válik.

A Galaxy Note 8.0 táblagép beépített S Pen tollához készült funkciók is megújultak: az Air View révén már nem is szükséges a kijelzőhöz érinteni az S Pent, mivel azt megközelítve a készülék érzékeli a toll mozgását. Az S Pen Gesture-rel a képek és más tartalmak könnyedén szerkeszthetők és kivághatók, míg a Paper Artist és Photo Note lehetővé teszi a képek testreszabását művészi effektekkel.

A Samsung Galaxy Note 8.0 Magyarországra várhatóan 2013. május elején érkezik.

Forrás: IP

Leave a Comment