Letölthető az InnoKlinika című vállalkozói kisokos

InnoKlinika – elakadt vállalkozásoknak címmel jelentetett meg innovatív cégeknek szánt kiadványt a Pécsi-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara. InnoKlinika

 

Az ingyenesen letölthető, illetve az interneten is olvasható kiadvány a kamara egy szolgáltatáscsomagja keretében jelent meg, amelyben saját tudásbázisával és szakértők bevonásával próbálnak segíteni az innovációs zsákutcába jutott vállalkozásoknak.
Az InnoKlinika című füzet az iparjogvédelem, a pályázatok, a pénzügy, a szellemierőforrás-menedzsment és az üzletfejlesztés témakörében gyűjtötte össze a legfontosabb kérdéseket és válaszokat, a kiadványszerkesztési munkákban részt vettek többek között a Nemzeti Innovációs Hivatal (NIH) munkatársai is.

A kor elvárásainak szellemében csak néhány példány készült nyomdai minőségben, a 42 oldalas kiadvány díjmentesen letölthető, illetve online lapozható változatban is elkészült.

A projekt támogatási szerződés alapján, a Nemzetgazdasági Minisztérium és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara finanszírozásában valósul meg.

Forrás: IP

Leave a Comment