Könnyebb és ellenállóbb lett a Sony új digitális felvevő távcsöve

A Sony DEV-50V képrögzítő távcső 25-szörös nagyításra képes, egy gombnyomással Full HD minőségű 3D videofelvételek vagy 20,4 megapixeles képek is készíthetők.

 

Sony DEV-50V
Sony DEV-50V

 

A készülékkel a természeti jelenségek mellett utazások és a sportesemények is felejthetetlen emlékek maradhatnak, a vadonatúj Hyper Gain™ funkcióval pedig már sötétedéskor sem kell lemondani ezek megörökítéséről.

A 25x-es nagyítású közelképek a SteadyShot™ Active Mode képstabilizátornak köszönhetően is élesek és stabilak maradnak. A hagyományos távcsövekkel ellentétben nincs szükség a képtávolság manuális állítására, az autofókusznak köszönhetően mozgás és zoom közben is tűpontos, éles felvételek készíthetők. Az XGA-OLED Tru-Finder kijelző pedig nagy felbontást és kontrasztot biztosít.

Az élmények a legújabb távcsővel már Full HD mozgóképként is rögzíthetők, amelyek bármelyik Full HD televízión ugyanabban a minőségben feleleveníthetők. Mivel a készülék két teljesen különálló képérzékelő lencsével rendelkezik, ezért izgalmas 3D képsorok felvételére is alkalmas, amelyek bármelyik 3D-kompatibilis televízión visszanézhetők.

A korábbi képrögzítő távcsöveknél 30 százalékkal kisebb és könnyebb készülék nehéz kiegészítők nélkül tökéletes útitárs a felfedezéshez.

Forrás: IP

Leave a Comment