Kiokosította a Cyber-shot fényképezőgépeket a Sony

Továbbfejlesztett fotózási funkciókat, egyszerűbb és gyorsabb képmegosztási lehetőséget, és a kezdő fotósokat segítő megoldásokat kínálnak az új, időjárás álló fényképezőgépek.

 

A legújabb stílusos Cyber-shot WX200, WX80 és WX60 modellek kristálytiszta, részletgazdag képeit és a Full HD-ban rögzíthető videók képminőségét az Exmor R CMOS szenzor biztosítja. A fejlettebb optikai rázkódásvédelem (Optical SteadyShot) az előző évi kínálatnál négyszer hatékonyabb, így még zoomolás közben is jelentős mértékben képes csökkentetni a remegést, ami az elmosódott képekért leginkább okolható.

Az új Cyber-shot gépek még több fényképezési szituációt képesek felismerni, beleértve a gyengén megvilágított jeleneteket is. A Superior Auto mód használatával így megkímélhetjük magunkat a helyes beállítás megtalálásának kényelmetlenségeitől is.

A WX200 és WX80 modellekbe épített Wi-Fi-nek köszönhetően számos kényelmi funkció vált elérhetővé. A felhasználó a képeket azonnal elküldheti okostelefonjára, táblagépére a PlayMemories Mobile alkalmazás segítségével, vagy egyszerűen feltöltheti közösségi oldalakra is. A vezeték nélküli kapcsolat segítségével a fotók hálózatba kötött televízión is megtekinthetők, vagy elmenthetők a számítógépre.

A felhasználók okostelefonjaikat akár távirányítóként is alkalmazhatják Wi-Fi-s Cyber-shot gépükhöz, amelyet második exponáló gombként önarcképekhez vagy csoportos fotókhoz is használhatnak, de a videófelvételt, zoomolást, vaku mód kiválasztást, időzítést és a képek visszanézését is megoldhatják távirányítással.

Az új Cyber-shot fényképezőgép-család újdonsága a Beauty Effect, ami simább, ráncmentes bőrt varázsol, a félig lezárt szemeket tágabbra nyitja, kifehéríti a fogakat és csökkenti a homlok becsillanását. A funkció számos korábbi számítógépes képszerkesztő utómunkálatot válthat ki.

Az új modellekbe Advanced Flash (továbbfejlesztett vaku) is került, ami tovább fokozza a fényképezőgép érzékenységét, így azonos fénymennyiségnél a korábbi modelleknél jobban képes megvilágítani a távolabbi tárgyakat is. A szélesebb vaku tartomány különösen hasznos beltéri vagy sötétedéskor készített fényképek esetén.

Az Exmor R CMOS modellek kompatibilisek az új TRILUMINOS Colourral, így a TRILUMINOS képernyővel felszerelt BRAVIA televíziónkon még részletgazdagabban és szélesebb színpalettával láthatjuk felvételeinket.

A Cyber-shot TF1 fényképezőgép a sportemberek elnyűhetetlen eszköze lehet. Minden körülmények közt képes helyt állni, akár hóban, homokban, porban, fagyban és tízméteres mélységig még vízben is. Sportos, rázkódásnak ellenálló házat kapott, amelyek egyszerű tartani és kialakításánál fogva a kezelését sem lehet elügyetlenkedni, így alkalmas akár hegymászás, vagy biciklizés közbeni fotózásra is. Az LCD fényerejét automatikusan szabályozza, így könnyítve meg a külső vagy belső helyszíneken történő fotózást.

Az új Cyber-shot paletta 2013. februárjától elérhető Európában.

Forrás: Innoportal.hu

Leave a Comment