Itthon is kaphatók a legújabb Samsung Smart TV-k

Hazánkban is boltokba került a Samsung 2013-as Smart TV kínálata.

A 3D-s képességekkel is rendelkező Samsung F6200

 

Az idei készülékeket megújult Smart funkciók, rendkívüli képminőség és elegáns kialakítás jellemez. A belépő szintű 32F4500-as modell már 129.900 forint ajánlott bruttó végfelhasználói áron kapható, míg az idei, boltokban kapható csúcsmodell, a 75F8000-es ára 2.199.000 forint.

A Samsung új LED technológiával vértezte fel a készülékeket. Az F7000, F8000 és F8500 a világ első négymagos processzorral felszerelt Smart LED TV-i, így a felhasználók gyorsan és könnyedén váltogathatnak az alkalmazások, online szolgáltatások és TV-műsorok között, anélkül, hogy azok bármely részletéről lemaradnának. Az F8000 sorozat LED TV-i még élénkebb és gazdagabb színeket, nagyobb kontrasztot és jobb képminőséget nyújtanak, mint elődeik. A Samsung egyedülálló Micro Dimming Ultimate technológiája pedig hihetetlenül mély fekete színt és fényes 3D képeket biztosít.

A Samsung 2013-as LED TV kínálatát a lenyűgöző 3D képességekkel rendelkező F6200, a három különböző dizájnnal érkező F6500, F6510 és F6800, valamint az ezüst színű betétekkel díszített F7000 sorozat teszi teljessé.

A Samsung az egyetlen gyártó ma a világon, amelynek felső kategóriás okostévéi folyamatosan fejleszthetők. A 7-es sorozatoktól felfelé minden Samsung Smart TV kompatibilis a Smart Evolution Kit kiegészítővel, mely a Smart TV technológia legfrissebb hardveres és szoftveres frissítéseit teszi elérhetővé a TV tulajdonosának. A 2013-as Smart Evolution Kit a 2012-es modellek számára is elhozza az újratervezett Smart HUB-ot, a fejlettebb hang és mozgásvezérlést, valamint a négymagos központi processzort. A Smart Evolution Kit hazánkban májustól lesz elérhető.

A Samsung 2013-as termékvonalában átalakította a Smart Hub kezelőfelületet, hogy az okostévés tartalmak még egyszerűbben felfedezhetők legyenek. Az alkalmazások és egyebek három dinamikus menüpontba rendeződnek, könnyen használható kezelőfelületet adnak és könnyed navigációt biztosítanak az egyes kategóriák között.

A Samsung Smart Interakció különböző algoritmusok segítségével még pontosabb arcfelismerést, hang- és mozgásvezérlést biztosít. A kibővített hangvezérléssel a felhasználók hétköznapi beszéddel kérhetik meg TV-jüket a filmek megkeresésére, egyszerűen csak a színész nevét, egy címet vagy műfajt megadva.

A mozgásvezérlés immár felismeri a legtermészetesebb mozdulatokat is, akár a két kézzel történőeket, és pontosabban érzékeli a környezetet. A nézők ujjaikkal csippentést imitálva nagyíthatják a képernyőt, vagy egy ujjukkal mozoghatnak a Smart Hub panelei között.

Forrás: IP

Kapcsolódó cikkek

Leave a Comment