Itt a világ legnagyobb AQUOS LED tévéjének kistestvére

A Sharp alternatívát kínál azoknak, akik hatalmas képernyőt szeretnének a nappalijukba, de akik számára a 90 colos TV már túl nagy. Számukra lehet megfelelő az új, 80 colos 3D-s LED AQUOS TV-készülék.

sharp_aquos_80_foto

 

Új, 80 colos, 3D-s LED AQUOS TV-készülékkel bővítette kínálatát a Sharp. A karcsú, fekete borítású TV a legigényesebb filmrajongók és a legjobb képminőséget keresők igényeit is kielégíti. A kétmagos processzor és a beépített tunerek széles köre (HDTV MPEG4 – DVB-S / S2 / C / T / T2) lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a létező legjobb minőségű földfelszíni, műholdas vagy digitális kábeltelevízió adást élvezzék. A készüléken már elérhető a T2 szabvány is, amit eddig csak néhány európai országban vezettek be. Ez azt jelenti, hogy ha a jövőben meg is változik a műsorszórás formátuma, az Aquos TV-k tulajdonosainak akkor sem kell más megoldás után nézniük.

Az Aquos LC-80LE657 olyan, a Sharp által kidolgozott fejlett képfeldolgozó technológiákat használ, mint az Active Motion 200 vagy a teljesen LED-es háttérvilágítási rendszer, illetve a világ élvonalába tartozó, a japán Sakaiban található LCD képernyőgyárban készült X-GEN panel. Ennek köszönhetően – függetlenül attól, hogy a felhasználó 2D-s vagy 3D-s tartalmat választ -, a képminőség és a színvisszaadás lenyűgöző lesz.

Az új, 80 hüvelykes Aquos LED TV rendelkezik PVR felvételi funkcióval és USB memóriára rögzítő, élő adás megállítási funkcióval. A 80LE657 modell USB-s médialejátszót és AQUOS NET+ internet portál funkciót is kínál, ami lehetővé teszi, hogy felhasználók ne csak saját fájljaikat, hanem internetes forrásokat is megtekinthessenek. A legújabb Sharp TV lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy olyan közösségi oldalakon böngésszenek, mint a Facebook vagy a Twitter. A hatalmas készülék kezelése egyszerű és kényelmes: akár egy okostelefonnal is vezérelhető, a mobil készülékről pedig akár filmek is streamelhetők.

A Sharp 80LE657 több mint egy egyszerű TV: óriási képernyőjén videókat, fényképeket lehet nézni, zenét hallgatni, játszani, vagy böngészni az interneten. Ha épp egyik említett funkciót sem használják, be lehet kapcsolni az ún. Wallpaper módot, mely a TV-t Claude Monet vagy Jean-François Millet egy-egy virtuális festményévé, vagy egyszerűen egy családi fotó képkeretévé változtathatja át.

Az LE657 sorozat Aquos 3D-s LED TV-i környezetbarát termékek a legmagasabb, A++ energiahatékonysági besorolással. Az új Sharp képernyőt X-GEN panellel alakították ki, ami biztosítja a teljesen LED-es háttérvilágítás hatékony felhasználását. A készülék magától kikapcsol, ha nem használják, és méretéhez viszonyítva a fogyasztása is nagyon kicsi: kb. 130W. A 80 hüvelykes képernyő 186 cm széles és 111 cm magas, így a felhasználóknak igazi mozis élményben lehet részük saját otthonukban.

Az LC-80LE657E néhány jellemzője:

  • 80 colos képátló (203 cm)
  • full hd x-gen panel (1920 x 1080)
  • hd tuner (dvb-t/t2 / dvb-c / dvb-s/s2), mpeg2 / mpeg4 h.264
  • lcd tv full led háttérvilágítással
  • 200 Hz active motion
  • teljes internet hozzáférés
  • ‪multimédia lejátszó (dlna hálózaton keresztül vagy usb memóriáról)
  • usb timeshift+ és pvr funkció egyszerű programozással és a regisztrált tartalmakhoz való hozzáféréssel

Forrás: IP

Leave a Comment