Itt a Samsung hajlított kijelzős okostelefonja

A Samsung bemutatta a világ első flexibilis okostelefonját, az 5,7 hüvelykes Full HD Super AMOLED kijelzővel felszerelt GALAXY ROUND készüléket, amely a hajlított komponensek területének legfrissebb innovációit ötvözi az igazán egyedi kialakítással.

samsung_w_f_005_dynamic1

 

A mindössze 7,9 mm vastagságú, 154 gramm tömegű készülék exkluzív felhasználói élményt nyújt tulajdonosának. A Roll Effect funkciónak köszönhetően például tájékozódhatnak a dátumról, időről, nem fogadott hívásokról és az akkumulátor feltöltöttségről akkor is, amikor a képernyő kikapcsolt állapotban van, a Gravity Effect pedig lehetővé teszi, hogy vizuális interakcióba lépjünk a készülékkel, ha megdöntjük azt. A Bounce UX funkció segítségével kikapcsolt kijelzőnél is lépegethetünk a dallistánkban: a készülék bal oldalának rövid megnyomásával az előző, a jobb oldalának rövid megnyomásával pedig a következő dalt indíthatjuk el. A Side Mirror funkciónak köszönhetően a készülék balra illetve jobbra döntésével elérhetjük a galériánkat és videóinkat.

A hatalmas készülék egy kézzel is könnyen kezelhető az egykezes működés beállításával, amely a legfontosabb parancsokat a kijelző preferált oldalán helyezi el. A Multi Window segítségével pedig több alkalmazás is megnyitható egymás mellett a kijelzőn, és egyszerűbbé válik a tartalmak megosztása ezek között.

A Samsung GALAXY ROUND már kapható Dél-Koreában barna színben, a többi színvariáns később érkezik.

Forrás: IP

Leave a Comment