Innovációs partnerkereső adatbázist indított a HITA

A Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) innovációs adatbázist hozott létre Enterprise Europe Network néven.

innovation

 

Az adatbázis egyrészt az innovatív kis- és középvállalkozások, másrészt a kutatóintézetek és egyetemek technológiai ajánlatait, illetve igényeit tartalmazza. Az adatbázis célja, hogy hozzásegítse az innovatív szervezeteket új piacok, fejlesztő partnerek felkutatásához, valamint elérhetővé tegye számukra a legújabb technológiákat.

 

Az Enterprise Europe Network innovációs partnerkereső rendszerben található aktuális ajánlatok ezen a linken érhetők el.

 

Az Enterprise Europe Network Innovációs partnerkereső adatbázisa hatékonyan támogatja a fejlett technológiák hasznosítását a nemzetközi piacokon. A HITA célja, hogy a rendszer működtetésével segítsék a vállalkozásokat új piacok és/vagy fejlesztő partnerek felkutatásában, és elérhetővé tegyék számukra a legújabb technológiákat.

A naponta új profilokkal frissülő adatbázis már az induláskor több mint 6,5 ezer ajánlatot és igényt tartalmaz Európa ötven országából. A kínálati oldalon a piacképes, kidolgozott innovatív technológiák és termékek mellett azok is megjeleníthetők, amelyek még továbbfejlesztést igényelnek. A keresleti oldalon innovatív technológiai megoldásokat, vagy know-how-t igénylő cégek várják üzleti partnerek jelentkezését.

Az Enterprise Europe Network partnerkereső rendszerről további információk ezen a linken érhetők el.

Forrás: IP

Leave a Comment