Ingyenes tartalomszolgáltatás a Sony tableteken

Mától minden Sony táblaszámítógépen fut a fuso szolgáltatás, amely számos magyar nyelvű csatorna adását teszi ingyenesen elérhetővé.

sony-xperia-tablet

 

A fso interaktív szolgáltatás segítségével, egyetlen alkalmazásban elérhetővé válik számos magyar tartalomszolgáltató műsora, többek között népszerű sorozatok, műsorok, filmek, ingyenes internetes tartalmak, amelyek megtekintéséhez csak internetelérésre van szükség.

A Sony és a fuso felületet fejlesztő Fuso Ecosystem Nyrt. együttműködése keretében a szolgáltatás október óta már minden 2009 óta vásárolt internetképes Bravia televízión működik. A fuso tartalomaggregátor emellett bármilyen televízión elérhetővé válik internetképes Sony Blue-Ray vagy Sony házimozi használatával.

A két vállalat együttműködésének legújabb eredménye, hogy a fuso aggregátor már a Sony Xperia S táblagépeken is megtalálható, így a fogyasztók bárhol, akár külföldön is élvezhetik a legnépszerűbb magyar tartalmakat.

A Sony termékpolitikájában a kimagasló minőség mellett az egyedülálló felhasználói élmény is fontos szerepet kap. A társaság ennek szellemében folyamatosan alakítjuk át márkaüzleteit, ahol a fogyasztók már a vásárlás előtt megismerhetik a termékekben rejlő lehetőségeket, így képes a Sony egyre több terméke gyorsan és vezeték nélkül adatokat továbbítani egy másik eszközre. Emellett a cég olyan együttműködéseket alakít ki, amelyek további praktikus és kényelmi funkciókat nyújtanak a Sony eszköz-tulajdonosoknak – mondta el Rab Sándor, a Sony Magyarország kereskedelmi vezetője.

A fuso szolgáltatás március 31-ig kizárólag a Sony Xperia táblagépein elérhető.

Forrás: IP

Leave a Comment