Hétfőig jelentkezhet a HITA innovációs partnerkeresőjére

A Nemzeti Külgazdasági Hivatal – Enterprise Europe Network 2013. március 6-án Üzleti és innovációs partnerkereső workshopot rendez Egerben.

innovation

 

A programban a Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) két szolgáltatásával ismerkedhetnek meg a résztvevők.

A workshop célja, hogy bemutassák az üzleti partnerkereső adatbázis használatát, amely több mint 50 országból és a legkülönfélébb ágazatokból érkező több ezer üzleti lehetőséget tartalmaz.

A naponta új profilokkal frissülő adatbázis jelenleg több mint 6,5 ezer  európai és Európán kívüli technológiai ajánlatot és igényt tartalmaz. A kínálati oldalon a piacképes, kidolgozott innovatív technológiák és termékek mellett azok is megjeleníthetők, amelyek még továbbfejlesztést igényelnek. A keresleti oldalon innovatív technológiai megoldásokat, vagy know-how-t igénylő cégek várják üzleti partnerek jelentkezését.

A résztvevők cégre szabottan tájékoztatást kapnak, hogy hol találják a vállalkozásukat érintő üzleti ajánlatokat és igényeket, valamint hogyan értesülhetnek első kézből a legújabb lehetőségekről.

A rendezvényen bemutatják a HITA Üzleti Hírek szolgáltatását is, amely az aktuális exportajánlatokat, tendereket és rendezvényeket tartalmazza.

Az interaktív szellemi tulajdonvédelmi workshopon a résztvevők cégre szabott tanácsadást kaphatnak. Minden bejelentkező cég előzetesen megküldheti példul honlapja címét, esetleges szabadalmait, ez alapján a HIPAvilon munkatársa cégre szabottan tud javaslatokat tenni.

A programra 2013. március 4-ig fogadja a jelentkezéseket a külgazdasági hivatal.

Forrás: IP

 

Leave a Comment