Felsőkategóriás házimozi projektorok az Epsontól

Az Epson új, felsőkategóriás 3D házimozi projektorait kifejezetten a filmek szerelmeseinek tervezték.

Epson-EH-TW9200W-projector

 

Az eltérő árkategóriákban megvásárolható vetítőknek köszönhetően minden filmrajongó magával ragadó, nagy képernyős élményben részesülhet. Az új széria tagjai az okostelefonokhoz és táblagépekhez MHL csatlakozóval kapcsolódnak és a korábbi modellekhez képest majdnem kétszer nagyobb kontrasztaránnyal rendelkeznek, valamint Képkocka Interpoláció (Frame Interpolation) funkciót is biztosítanak 2D és 3D módban egyaránt.

A termékcsalád zászlóshajója az EH-TW9200W vezeték nélküli Full HD projektor, amelyhez a felhasználók más helyiségekből is csatlakoztathatják Full HD készülékeiket. Az EH-TW9200 modell nem rendelkezik vezeték nélküli kapcsolattal.

Az EH-TW7200 készülék olyan, felsőkategóriás modellekre jellemző funkciókat is kínál, mint például a széles tartományban mozgatható lencse és a kiemelkedően magas kontrasztarány, ugyanakkor a készülék sokkal kedvezőbb áron érhető el.

A mélyebb és erőteljesebb feketét biztosító kontrasztaránynak köszönhetően, a mozifilmek sötét jelenetei is jó minőségben élvezhetők mindhárom modell esetében. Az EH-TW9200W és EH-TW9200 modellek 600 000:1, míg az EH-TW7200 készülék figyelemre méltó, 120 000:1 kontrasztaránnyal rendelkezik.

Az EH-TW9200W az Epson egyik első olyan házimozi-projektora, amely az MHL csatlakozónak köszönhetően lehetővé teszi, hogy a felhasználó közvetlenül okostelefonról vagy táblagépről játsszon le tartalmat – legyen szó fényképekről, videóról vagy zenéről.

„Mint a világ első számú projektorgyártója, már egy évtizede folyamatosan fejlesztjük technológiáinkat, hogy az otthoni felhasználóink számára a lehető legteljesebb moziélményt nyújthassuk – fogalmazott Madlyne Colson, az Epson Europe termékmenedzsere. „Továbbá, mindhárom új projektorunk kompatibilis az USB kábelen tölthető, rádiófrekvenciás (RF), aktív záras 3D szemüvegekkel, amelyek tartozékként a csomagban is megtalálhatók, de külön is megvásárolhatók. A rádiófrekvenciás kapcsolatnak köszönhetően ez a könnyű szemüveg a projektortól akár 10 méterre is használható, és fantasztikus, térhatású 3D élményt biztosít.”

Az EH-TW9200W, EH-TW9200 és EH-TW7200 készülékek várhatóan 2013 októberétől lesznek elérhetőek.

Leave a Comment