Elstartolt a Fundamenta innovációs versenye

Már lehet jelentkezni a Fundamenta innovációs versenyére, a Fundamenta Digiverzumra. A verseny célja olyan forradalmi digitális megoldások, új üzleti konstrukciók megtalálása, amik hozzájárulnak az ügyfélélmény növeléséhez az otthonteremtésben, a lakáscélok megvalósításában.

A digitális kihívások kezelésére, az ügyfélélmény növelésére a hitelintézeteknek új innovációs módszereket kell bevetniük. Ennek egyik módja a technológia-intenzív startupokkal, fejlesztő cégekkel, fintech megoldásokat szállítókkal az együttműködési lehetőségek aktív keresése. A Fundamenta ezt felismerve hirdette meg innovációs versenyét, a Fundamenta Digiverzumot.

„A technológiai cégek, a fintech startupok számára a legnagyobb kihívás a megoldásuk piaci bevezetése, hasznosítása. A Fundamenta a verseny győztesei számára ebben kíván most segíteni. A Digiverzum keretében kiválasztásra kerülő megoldások a Fundamentával közösen kerülnek hasznosításra Magyarországon. Emellett elősegítjük, hogy a győztesek a Fundamenta külföldi anya- és testvérvállalatai számára is bemutathassák megoldásukat” – emelte ki Tátrai Bernadett, a Fundamenta elnök-vezérigazgatója.

Pályázni minden olyan digitális megközelítéssel, alkalmazással, megoldással lehet, amik növelik az ügyfélélményt a lakásfinanszírozás terén, vagy azon túl. Lehet az akár nagyon radikális, forradalmian új, a belső folyamatokat, vagy az ügyfelekkel való kapcsolattartást, kommunikációt újraértelmező megközelítés, új digitális eszköz is.

A Fundamenta a versenyre való felkészüléshez külön workshopon, internetes előadások és virtuális fogadóórák keretében is segítséget nyújt. „Egyrészt bemutatjuk, hol tartunk a digitális átalakulásban, hogyan néznek ki a pénzügyi termékeink, az ügyfélfolyamataink. Másrészt megismertetjük az érdeklődőket olyan nemzetközi és hazai innovatív digitális pénzügyi megoldásokkal, amik a jövőben hozzájárulhatnak az ügyfelek lakáscélú álmainak könnyebb megvalósításához” – tette hozzá a társaság elnök-vezérigazgatója.

A pályázatokat 2017. október 20-ig lehet benyújtani. A legígéretesebb megoldásokkal pályázók bekerülnek a második fordulóra, ahol a Fundamenta felsővezetése kiválasztja a győzteseket. További részletek a digiverzum.fundamenta.hu weboldalon.

Leave a Comment