Eljött a 3D projektorok ideje az Epsonnál

Oktatási és vállalati felhasználásra szánja aktív 3LCD 3D projektorát, valamint első passzív 3D ikerprojektorát az Epson.

Ideális választás oktatási intézmények, múzeumok, kiállítások, vállalatok és a vendéglátóipar számára

 

Ideális választás oktatási intézmények, múzeumok, kiállítások, vállalatok és a vendéglátóipar számára – Epson EB-W16

Az Epson 3LCD technológia kimagasló képminőséget biztosít, köszönhetően a széles színtérnek, a természetes és élénk képeknek. Mindkét projektor magas, 3000 lumen fehér- és színesfény kibocsátással rendelkezik, valamint különböző környezeti fényviszonyokra, illetve a nagy fényerejű 3D képek létrehozására optimalizált üzemmódokat kínál.

Az Epson EB-W16 támogatja a 3D megjelenítés felsőoktatási, illetve tervezői és mérnöki alkalmazását. A könnyen kezelhető eszköz a 3LCD technológiának köszönhetően nagy fényerejű, nagy felbontású 3D képet, és 5000:1 kontrasztarányt biztosít. A karcsú, könnyű és hordozható projektor 1,2-szeres zoommal rendelkezik.

„Korábban már sikeresnek bizonyultak a nagy fényerejű, aktív 3D technológiánk a házimozi termékvonalon, és most ezt a tudást a vállalati szektorban szeretnénk hasznosítani. Nagy fényerejével és a 3LCD technológiával az EB-W16 tökéletes a tervezői és mérnöki alkalmazási területekre, lehetővé teszi a tervezési eredmények lenyűgöző bemutatását” – mondta Gareth Day, az Epson Europe termékmenedzsere.

 

Az EB-W16 az Epson USB-ről tölthető, rádiófrekvenciás, aktív blendés 3D szemüvegét használja , amely a projektortól akár tízméteres távolságban is használható. Magyarországon az Epson EB-W16 már 2013 januárjától kapható.

Az Epson EB-W16SK az első passzív 3D projektor a piacon, amely kompatibilis az összes jelenlegi 3D jelformátummal: side-by-side, top-and-bottom, frame packing és frame sequential. Ez a rugalmasság biztosítja a felhasználóknak a vetítés lehetőségét a 3D tartalmak legszélesebb választékából.

Az Epson EB-W16SK rendszer egy speciálisan kialakított konzol segítségével egymásra épített projektorokból áll. A projektorok USB csatlakozón keresztül kapcsolódnak egymáshoz vezérlés és szinkronizálás céljából, a mellékelt polárszűrők pedig mindkét objektívre felszerelhetők. A pontos átfedés érdekében a rendszer elektronikusan egymáshoz igazítja a két képet, az automatikus projektorillesztési beállítások használatával. Ez jelentősen csökkenti a beüzemelési időt.

A projektorrendszer tartozéka egy polarizált 3D szemüveg, amely a nagy fényerejű, háromdimenziós tartalmak megtekintésére alkalmas, és kedvező árának köszönhetően alacsony üzemeltetési költségek mellett biztosítja a 3D élményt. Az EB-W16SK 2013. január 1-jétől kapható Magyarországon.

Forrás: 3Dportal.hu

Leave a Comment