Egy képernyő nem elég? Itt a VIERA Remote App

Azzal együtt, hogy a Panasonic a közelmúltban bemutatta 2013-as európai Smart VIERA termékkínálatát, a cég új alkalmazása minden eddiginél nagyobb keresztfelhasználási képességet és funkcionalitást biztosít az otthoni intelligens eszközöknek.

viera remote app

 

Az új, továbbfejlesztett VIERA Remote App 2.0 alkalmazás és a Swipe & Share funkció révén az okostelefon vagy a táblagép második képernyőként használható tartalommegtekintésre, a tévékészülék kezelésére, illetve a beállítások módosítására.

Mivel a másodképernyők egyre fontosabb szerepet töltenek be a televíziózásban, az iOS és Android készülékekkel egyaránt együttműködő Panasonic VIERA Remote App 2.0 számos egyszerű, intuitív és személyre szabott lehetőséget kínál ennek kiaknázására.

A Swipe & Share 2.0 funkcióval  a tévékészülék fotós és videós tartalmak okostelefonra és táblagépre történő akadozásmentes átjátszására és megosztására is alkalmas központtá válik, így minden kívánt tartalom egy helyen tárolható. Az új Swipe & Storage funkció segítségével pedig az okostelefonnal vagy táblagéppel rögzített képek vihetők át közvetlenül – egyetlen simítással – a 2013-as, VIERA Connecttel kompatibilis Smart VIERA HD-tévékre, valamint vissza az intelligens eszközökre.

Ezenkívül a Swipe & Share 2.0 azt is lehetővé teszi, hogy a nagy képernyőn megjelenített felhasználói fotókat vagy videókat más androidos vagy iOS-es készülékekkel is megosszuk.

A VIERA Remote App LiveView alkalmazással televíziós műsorokat rögzíthet a felhasználó a merevlemezre, amely nem befolyásolja a főképernyőn nézett adást. A néző a táblagéppel választhatja ki és indíthatja el az egyes tartalmakat.

A 2013-as Smart VIERA sorozatban megvalósított Voice Interaction funkció a tévékészülék hangzó utasításokkal történő vezérlését teszi lehetővé a VIERA Remote App 2.0-val ellátott okostelefonon vagy táblagépen keresztül. Mindez sokkal egyszerűbb televíziós böngészést biztosít, hiszen egyetlen szóval kereshetünk a tartalmak között, bevihetünk kezelési utasításokat (mint például „Némítás!” vagy „Csatorna fel!”), vagy akár URL-címeket és közösségi üzeneteket is.

A VIERA Connect alkalmazások közvetlenül okostelefonról történő megnyitására, valamint az egyes alkalmazások optimális grafikus felhasználói felületének (GUI) megjelenítésére szolgáló funkció.

Okoskészülékét játékpaddá változtatja a VIERA Connect játékalkalmazásokhoz.

A VIERA Remote App 2.0 ingyenesen letölthető az androidos, illetve iOS-es alkalmazásáruházból.

Forrás: IP

Leave a Comment