Az LG Optimus G Pro a legjobb LTE készülék

Az LG Electronics (LG) prémiumkategóriás 4G LTE okostelefonja, az Optimus G Pro nyerte a legjobb LTE eszköznek járó díjat a 2013-as LTE World Summit konferencián.

Az LG Optimus G Pro a legjobb LTE készülék // Andy Sutton - EE és Changhee Han - LG Benelux

 

A készülék kiemelkedő LTE szolgáltatásaival, a felhasználóbarát funkciók széles tárházával, a könnyű használhatóságával, az egyszerű csatlakoztathatóságával és az elegáns kialakításával érdemelte ki az elismerést.

Immár kilencedik alkalommal rendezték meg az LTE World Summit konferenciát Amszterdamban, június 24–26. között. A 4G iparág első számú eseményének tartott konferencián évről évre a mobilpiac legfontosabb döntéshozói és véleményvezérei jelennek meg. Az idei rendezvény a 3000 résztvevőjével, a több mint 250 vendégelőadójával, a 125-nél is több kiállítójával, valamint a nyomtatott és online sajtó számos képviselőjével az eddigi egyik legnagyobb és legtöbb média megjelenéssel járó LTE World Summit konferencia volt.

A szélessávú LTE hálózat gyors térhódításának köszönhetően egyre több felhasználó élvezheti mobilkészülékén a prémium minőségű tartalmakat. Ezzel párhuzamosan a kivételes vizuális élményt biztosító felsőkategóriás LTE okostelefonok iránt is látványosan megnőtt a kereslet. A nagy teljesítményű Qualcomm Snapdragon 600 processzorral, 5,5 hüvelykes 1080p Full HD felbontású IPS kijelzővel és számtalan kényelmes kezelőfelületi funkcióval ellátott díjnyertes LG Optimus G Pro extra nagy sebességet, egyedülálló képminőséget és intuitív felhasználói felületet kínál.

Az Optimus G Pro modellben az LG több világszínvonalú LTE technológiája ölt testet. A kiváló készülék emellett az összes LTE frekvenciasávot támogatja, így a világ bármely 4G LTE hálózatán használható. A négysávos mobilantennának köszönhetően a telefon páratlanul gyors LTE adatátvitelt biztosít, és egyaránt támogatja a 2×2-es és a 4×2-es MIMO-csatornakonfigurációkat. Az Optimus G Pro továbbá a csomagkapcsolt összeköttetés átadására is képes W-CDMA és LTE hálózatok között, gyors és gördülékeny adatátvitelt tesz lehetővé. A villámgyors 1,7 GHz-es processzor a jelenlegi legnagyobb LTE adatfeldolgozási teljesítményt biztosítja, így a felhasználóknak kiemelkedő multimédiás élményben lehet részük. A villámgyors LTE hálózati sebesség és az ütőképes CPU révén az Optimus G Pro a párhuzamos feladatvégzés terén is kimagaslóan teljesít.

Forrás: IP

Leave a Comment