A Samsung alkalmazásfejlesztő világversenyt hirdetett

Elindult a Samsung Smart App Challenge 2013.

mobilegroupplay

 

Az érdeklődők kreatív és eredeti mobilalkalmazásokkal pályázhatnak, amelyet az App Challenge 2013 weboldalán: smartappchallenge.com kell regisztrálniuk. A vállalat tíz alkalmazást fog jutalmazni, 800 ezer dollár (mintegy 180 millió forint) összértékben.

A Samsung fejlesztői versenyének célja olyan hasznos és érdekes alkalmazások létrejöttének támogatása, amelyek a GALAXY S4-en már jól ismert „Group Play” funkcióját használják ki: több készüléket csatlakoztathatunk egy időben egymáshoz, és streamelhetünk tartalmakat.

A nagy értékű pénznyeremények mellett a nyertes alkalmazásfejlesztők a Samsung Venture Investment pénzügyi befektetésében is részesülnek.

„Vállaltunk elkötelezett az egyedi ötletek életre segítése iránt. A tavalyi év során sikeresen lefutott első hazai mobilalkalmazás-fejlesztő versenyünk, amelynek legjobbjai úttörő kezdeményezésünkben, az ingyenes magyar appokat tartalmazó Samsung App Mix csomagban kaptak helyet és tettek szert ismertségre. A kampány során megannyi egyedi kezdeményezzéssel találkoztunk, és hiszünk abban, hogy a magyar fejekből kipattant ötletek ezen a globális versenyen is sikert arathatnak” – mondta el a témában Kunos Balázs, a Samsung mobil és IT üzletágának igazgatója.

Az alkalmazások 2013. augusztus 31-ig regisztrálhatók a smartappchallenge.com weboldalon. Elbírásáluk október és november között zajlik, a nyerteseket pedig december során hirdetik ki.

Forrás: IP

Leave a Comment