A Panasonic mintegy 40 százalékkal bővíti lakossági LED-választékát

A Panasonic új terméksorozata 32, 48 és 60 wattos E27 fényforrásokat tartalmaz, az E14 LED fényforrások új generációja elsősorban a háztartások igényeit elégítheti ki.

LED-Clear-Bulb

 

A Panasonic bejelentette, hogy új LED fényforrásokat hoz forgalomba az európai piacon. Az új LED fényforrások felválthatják a régi, hagyományos izzókat, miközben energiát és költséget takarítanak meg felhasználóik számára.

A Panasonic, a világ harmadik legnagyobb világítás-technikai forgalmazója és Japán piacvezető LED fényforrás gyártója ezúttal klasszikus E27 LED fényforrásokat hozott forgalomba 38, 48, és 60 wattos kivitelben, amellyel jelentősen bővült a Panasonic lakossági LED fényforrás kínálata. Az új termékeket a háztartások számára tervezték: elérhető áron kerülnek a boltokba miközben úgy tesznek eleget az A energia osztály követelményeinek, hogy ez a körték fényerején egyáltalán nem érződik. A körték nagy fényerővel és körülbelül 25 ezer órás – vagyis 25 évnek megfelelő – üzemidővel rendelkeznek. Az új termékek egész Európában kaphatóak lesznek elérhető, versenyképes áron.

Azóta, hogy a díjnyertes ‘Nostalgic Clear’ termékkel belépett az európai LED fényforrás piacra, a Panasonic az újabb és újabb termékek forgalomba hozatalával hosszú távú stratégiai célját teljesíti, azt, hogy a cég 2015-re egyike legyen a három legnagyobb európai LED fényforrás gyártónak.

Alexis Fernandez, a Panasonic európai világítástechnikai részlegének vezetője elmondta: “Azt tapasztaljuk, hogy az európai vevők különösen érdeklődnek az alternatív világítástechnikai megoldások iránt, amelyekkel energiát és pénzt takaríthatnak meg. Ugyanakkor a vásárlók azt is elvárják, hogy a fényforrások ugyanazt a minőséget nyújtsák, mint a korábbi, hagyományos izzók. A Panasonic LED fényforrásai ideális megoldást kínálnak ezekre az igényekre.”

Az új, klasszikus kialakítású fényforrások mellett a Panasonic továbbra is kínál E14 típusú, gyertyafény formájú fényforrásokat, valamint GU10 és GU5.3 típusú reflektorokat is.

A most forgalomba hozott termékekkel jelentős mértékben nőt a Panasonic LED fényforrásainak termékválasztéka, amely tetszetős, és jó ár-érték arányt képviselő alternatívát kínál a hagyományos izzókkal szemben.

Forrás: IP

Leave a Comment