A CES-en mutatta be 2013-as termékeit a Panasonic

A Panasonic 1690 négyzetméteres standon mutatja be a Las Vegas-i CES-en legújabb technológiáit.

 

A Panasonic Corporation a világ egyik vezető szórakoztató-elektronikai és háztartási gépeket gyártó vállalata, mint minden évben, 2013-ban is kiállít a világ legnagyobb szórakoztató-elektronikai seregszemléjén a Las Vegas-i Consumer Electronic Show-n. A nemzetközi kiállítást január 8-11 között rendezik meg.

A Panasonic 1690 négyzetméteres standja felvonultatja a legújabb technológiákat a Panasonic hagyományosan széles termékkínálatából, amelyben audióeszközök, megjelenítők, televíziók éppúgy megtalálhatók, mint az üzleti és business to business megoldások is, valamint olyan, az üzleti életet segítő kezdeményezéseket, amelyekkel a Panasonic megjelenik a világpiacon.

A japán gyártó idén mutatja be egyre szélesebb körű megoldásait az üzleti szektornak, úgymint speciálisan az autóipar és a légiközlekedés igényei szerint tervezett kijelzőket. A kereskedelemnek, kisebb üzleteknek a digitális aláírást és biztonsági megoldásokat kínál a vállalat, de bemutatják a legújabb fejlesztéseket az intelligens városoknak, vagy épp a legújabb generációs napenergiás fejlesztéseket. Mindezek pedig csak egy részét képezik a teljes kínálatnak.

A Panasonic teljesen új termékeket is bemutat a CES-en, így a 2013-as Smart VIERA televízióit, hangrendszereit, digitális fényképezőgépeit és kameráit. A CES látogatói elsőként tekinthetik meg a Panasonic 2013-as kínálatát.

Porszívók, mikrohullámú sütők és kompakt konyhai megoldások is bemutatkoznak a standon, de megismerkedhetünk a legújabb szépségápolási termékekkel is, mint például a Nano Care hajszárítókkal és gőzzel működő arcápolási termékekkel.

Forrás: IP

Leave a Comment