A CeBIT-en debütál az európai piacon a LogDrill

Már hagyománynak számít, hogy a KÜRT Zrt. bemutatja termékeinek és szolgáltatásainak portfólióját, valamint legújabb innovációit a CeBIT technológiai vásáron Hannoverben.

Kürt

 

Idén a cég egyik legfontosabb fejlesztése, a LogDrill is a bemutatott termékek között szerepel, amely egy korszerű, könnyen használható szoftver Big Data kategóriás napló adatok és egyéb strukturálatlan, gép által előállított adathalmazok gyors elemzéséhez. A KÜRT szakértői öt napon keresztül dedikált standdal vesznek részt a vásáron.

A KÜRT Zrt. idén is részt vesz a CeBIT kiállításon, Hannoverben. Bemutatott termékei között legújabb és egyik legfontosabb fejlesztése, a LogDrill (Big Data kategóriás naplóadatokat elemző, könnyen kezelhető szoftver) is szerepel és egyúttal az európai szakmai közönség előtt debütál.

A LogDrill a leggyorsabb számosság logikán alapuló, gép által előállított adatokat elemző szoftver. Alkalmazható bármilyen naplóállomány interaktív elemzésére. Még Big Data kategóriás adatokon is azonnali eredményeket hoznak a webes felületen drag&drop módon is összeállítható lekérdezések. Az elemzési eredmények látványos vizualizációval támogatott riportok formájában továbbíthatók.

Az elemzések eredményei kapcsán riasztások is megfogalmazhatók a jövőre vonatkozóan. A LogDrill-el egy rendszerben elemezhetünk minden olyan gépi előállítású adatot, amelyet korábban azok mérete, illetve a lekérdezések vállalhatatlanul hosszú válaszideje miatt nem tehettünk meg. A LogDrill így átfogó képet ad az eseményekről és támogatja a kiváltó okok elemzését, ezzel segítséget nyújt többek között az üzleti döntések támogatásában, az IT biztonság fejlesztésében vagy a termelés optimalizálásában.

Forrás: IP

Leave a Comment