4K videót is rögzít a Panasonic LUMIX GH4

A Panasonic új készülékével 4K videók is készíthetők – út közben, a szabadban, extrém körülmények között is. A LUMIX GH4 új határokat nyit a professzionális fotózás és filmezés számára.

 GH4_H_FS14140_slant_MS2

 

A Panasonic megkezdte a LUMIX DMC-GH4 fényképezőgépek értékesítését. Az új készülék ma az egyik legkorszerűbb cserélhető objektíves tükör nélküli (DSLM) fényképezőgép a piacon, amely számos műszaki újdonsággal szolgál – így például 4K filmfelvételi móddal – , így maximálisan képes megfelelni a professzionális felhasználók igényeinek is.

Kompakt, könnyű, bírja a gyűrődést – a LUMIX DMC-GH4 ideális választás az olyan profi fotósok számára, akik gyakran dolgoznak külső helyszínen, a szabadban. Az újonnan kifejlesztett képszenzor, a Mikro Négyharmados objektívek széles választéka és a 4K minőségű filmfelvételi mód új lehetőségeket kínál azoknak, akik a fényképezés mellett profi és kreatív filmeket is szeretnének készíteni.

A készülék 16,05 megapixeles Live MOS szenzorral és Venus képfeldolgozó motorral, továbbá a korábbi modelleknél gyorsabb és pontosabb autofókusz rendszerrel rendelkezik. A formatervezés a klasszikus dizájnt követi. A strapabíró és kézhez álló készülék ráadásul időjárás-álló (csepp- és porálló), így ideális választás azoknak, akik extrém körülmények között is profi fotókat és videókat szeretnének készíteni.

Forrás: IP

Leave a Comment